Bani murdari într-o benzinărie din Caraș-Severin! Dosarul de evaziune fiscală e deja trimis spre judecată!

Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin a decis să trimită în judecată administratoarea benzinăriei Mannheim Oil din Sadova Veche pentru evaziune fiscală, Finanțele reclamând un prejudiciu de aproape 70.000 de lei!

Camelia Ștefania Pakatan, în calitate de administrator la SC Mannheim Oil SRL, cu punct de lucru în Sadova Veche, judeţul Caraș-Severin, cred procurorii că se face vinovată pentru că nu ar fi evidențiat în gestiune suma de 64.735,39 lei TVA și impozit pe profit 2.589,42 lei.

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală – Direcţia Generală Juridică declară că se constituie parte civilă în procesul penal împotriva administratoarei firmei cu suma de 67.324,81 lei, compusă din TVA în sumă de 64.735,39 lei şi impozit pe profit în sumă de 2.589,42 lei.

Rechizitoriul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin a fost întocmit de prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, Laura Gabriela Iancu, și a fost avizat sub aspectul legalităţii şi temeiniciei de către conducătorul instituţiei, procuror general Ion Brașoveanu.

„Precizăm că urmărirea penală este o fază obligatorie a procesului penal care nu înfrânge principiul prezumţiei de nevinovăţie”, subliniază procurorii. În prezent, benzinăria Mannheim Oil nu mai este funcțională, stația devenind partener Rompetrol.