Viitorul city-manager al Timișoarei, un om „fantastic”. Încă nu știm cine e

A fost aleasă persoana care va ocupa poziția de administrator public al Timișoarei. Dominic Fritz nu vrea să îi dezvăluie numele pentru că cel selectat nu a semnat încă un contract cu administrația locală. 

„O să prezint în scurt timp noul city-manager. Persoana este aleasă, încă nu am semnat contractul. Acesta este motivul pentru care încă nu vă pot da numele. Dar eu sunt foarte, foarte fericit. Am găsit un om fantastic, vine din mediul privat, o să ne ajute și pe partea de buget și de finanțe a primăriei și mai multe o să vă spun când am semnat contractul.”, a declarat Dominic Fritz.

Numele noului administrator public ar fi trebuit să fie făcut public înainte de Crăciun. 309 persoane și-au exprimat intenția de a candida pentru această poziție scoasă la concurs în luna noiembrie. Dintre acestea, 20 au fost selectate pentru interviul telefonic. În finală au intrat doar 3 persoane care au fost supuse evaluării unei comisii conduse de primar.

1000x100 casa brutarului
celtic transilvania 1000x100px

Noul administrator public va coordona aparatul de specialitate al primarului și va gestiona, printre altele, patrimoniul instituțiilor publice din Timișoara, va răspunde de urmărirea cheltuielilor de funcționare ale primăriei și se va asigura de bunul mers al investițiilor publice. City-managerul va fi numit de primar și va avea un contract până la finalul mandatului edilului local.

banner maxagro