Vigilență maximă: Trei grupuri de migranți au fost depistate de polițiști în Armeniș, comuna natală a ministrului Vela

În urma unei acțiuni comune a polițiștilor de frontieră Caraș-Severin și ai Secției 2 de Poliție Rurală Caransebeș, în cursul zilei de 9 martie au fost depistați 21 de cetățeni străini care intenționau să ajungă ilegal în Occident.

Marți dimineața, polițiștii au depistat în Armeniș, comuna natală a ministrului de Interne, Marcel Vela, nouă cetăţeni străini în trei autoturisme conduse de cetăţeni sirieni, posesori ai unor permise de şedere pe teritoriul României.

Extinzând cercetările, polițiștii au mai descoperit un grup format din nouă cetăţeni străini, fără documente de identitate asupra lor.

dacus 05 iulie 2024

„Având în vedere faptul că nu îşi justificau prezenţa în zonă, persoanele în cauză, 19 adulţi şi doi minori, au fost conduse la sediul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontieră Caraş Severin, pentru cercetări. În cadrul verificărilor preliminare, persoanele în cauză au declarat că sunt cetăţeni din Siria şi Egipt, adulţii având vârste cuprinse între 18 şi 31 de ani, iar minorii cu vârste de 12, respectiv 16 ani. De asemenea, aceștia au mai declarat că intenţionează să ajungă în Germania”, se menționează în comunicatul de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/