VIDEO/INEDIT. Județul Caraș-Severin are cel mai tare clip de promovare!

Gașca de moldoveni de la Iași a făcut furori peste vară în Caraș-Severin. Echipa Zig Zag a pus ochii pe zona Banatului și, deși i-a fost extrem de greu să selecteze cadrele care să scoată în evidență ce are județul mai frumos, în cele din urmă produsul final inspiră perfecțiunea.

Foarte relaxați și extrem de talentați, moldovenii de la Zig Zag au un proiect extrem de ambițios. Bat țara-n lung și-n lat să promoveze frumusețile României. Gratuit! Muncesc și se autofinanțează prin abilitățile pe care fiecare membru al grupului și le-a dezvoltat pe parcursul călătoriei. Sunt o sursă inepuizabilă de entuziasm… Nu sunt pretențioși și au un soi de frumusețe interioară care inspiră pe oricine. Ideea unui astfel de proiect a pornit din patriotismul care i-a animat, din nebunia vârstei și din dorința de a arăta că locurile pe care le găsești în România sunt unice în lume.

Sunt plecați de acasă de multă vreme și poposesc dintr-un județ în altul până în 2019, atunci când au preconizat că vor încheia cu promovarea fiecărui județ în parte. Peste vară, Caraș-Severin a fost „filtrat” prin talentul tinerilor. Partea cea mai complicată a fost că din sutele de mii de cadre au trebuit selectate cele mai relevante, impresionante, unice și frumoase, astfel că, deși la Reșița s-a făcut lansarea clipului cu multă vreme în urmă, pentru că tinerii adoră perfecțiunea, forma finală, care să mulțumească tot echipajul de moldoveni, a fost definitivată în aceste zile, iar rezultatul arată cam așa.

Tehnicile folosite sunt hyperlapse și timelapse. Practic, filmul este realizat din mii de fotografii, care se succed și dau efectul unei filmări. Pentru clipul de promovare al județului Caraș-Severin s-au folosit între 4.000 și 7.000 de poze.

Să surprindă ineditul, echipa Zig Zag s-a organizat extrem de bine și a împărțit județul pe șase zone, după care a început „atacul”. Rezultatul săptămânilor petrecute în Caraș-Severin este unul extrem de frumos, care se poate transforma fără alte complicații și încercări într-un clip de promovare oficial al zonei. Asta, mai ales că ducem o lipsă acută de turiști.