VIDEO/FOTO. Raiul pasionațior de adrenalină și mii de cai putere și-a deschis porțile în Cheile Nerei!

Bătrâna Dacie 1300, tunată la extrem, și-a făcut loc cu greu, dar a fost vedetă în aceste zile printre mașinile de mare putere expuse pe platoul din Sasca Montană. 

Deși proprietarul nu s-a aventurat să o forțeze pe dealurile din împrejurimi, bătrânul autoturism a fost expus cu mândrie printre bolizii puternici. Toate acestea se întâmplă în cadrul West Car Fest, care durează două zile la Sasca Montană, un eveniment dedicat în exclusivitate iubitorilor de senzații tari, care a adunat zeci de mașini tunate din toată țara.

Peste 500 de spectatori au admirat și urmărit cu entuziasm drifturile făcute în mijlocul naturii în prima zi a acțiunii, sâmbătă. Nici motocicletele nu au lipsit, iar cei mai curajoși dintre participanți nu au stat prea mult pe gânduri, ci s-au aventurat pe dealurile din apropierea celebrului platou pentru a demonstra că alegerea mașinii lor este cea mai bună.

Autoturismele au stat frumos aliniate pentru cei care și-au făcut timp să treacă la Sasca la acest sfârșit de săptămână și încă oferă pe parcursul zilei de astăzi un adevărat spectacol vizual. Prin urmare, dacă încă nu ați decis ce veți face astăzi, mai aveți timp să vizitați Raiul pasionaților de adrenalină din Cheile Nerei.

Comments

 1. ZeD says:

  1> senzatii tari ? ( pe camp , ce senzatie ai cand stai cu masina parcata pe camp ) ?

  2>500 de spectatori ….. ? la ce ” fest au fost ” ca la West Car Fest eu mai mult de 150 maxim 200 pers nu a fost .

  3> dar de organizarea asta ieftina si cu premii date la prieteni , ce spuneti ?

  4> e oky cand sunt 50-100 de masini din toata tara , iar premile sunt date la organizatori / prieteni ? Japca pe fata la eventul “limbo” …. acolo trebuia depunctate cam toate masiniile din event , masinile care au fost coborate jos in camping daca pot sa ii spun asa alea nu aveau ce cauta la acel spus “limbo” .

 2. Fuzzy says:

  Asta cam asa e , urata organizare . Pacat ca am stricat motorina pe drumul ala infect si ca mi-am rupt masina pe hartoape .

 3. MIL says:

  1 – e foarte greu sa gasesti sustinere pentru astfel de evenimente, primarul comunei respective a fost singurul deschis si e de apreciat,
  2 – da organizarea a fost proasta e prima data cand am facut asta dar acum sunt corectate,
  3 – premiile au ajuns si la prieteni dar pe buna dreptate, sa fim realisti acum spune te rog cine nu merita si cine merita, ca si-au coborat masina acolo si a venit la limbo treaba lor nu era sa stam sa-i urmarim pe toti dar sa vi acolo cu pneumatica si sa o lasi jos exact la limbo …. acel baiat trebuia sa vina cu ea din campus asa trantita si nu erau comentarii cum s-a si intamplat dupa ce i s-a explicat, contestatii pentru interior gen ca ala o luat si masina are 20 de ani si eu am masina de 2 ani si nu a am primit nimic…nu merge asa si asta o stie toata lumea ai o masina de 20 de ani dar cand vezi cat s-a investit in interior si cum arata pentru una de 20 de ani ce alegi sa punctezi? la fel si la roti ai roti frumoase dar nu dau bine pe masina…degeaba le ai la fel si incaltarea lor…vopsea…ai culoare frumoasa dar mana de lucru lasa de dorit la fel si alinierea … ce pretentii poti sa ai…ai un motor stoc care nu e prafuit si totusi ai pretentia la o cupa nu merge, arata ca ai facut cu adevarat ceva si lista continua,
  pacat sa vad ca toata lumea critica cand odata pe an poti face un sacrificiu sa te alaturi celorlalti care au venit sa incepem cumva, sa obtinem la anul sponsorizari si nu sa o faci din bani proprii, o locatie pe masura cu drumuri excelente iar din greselile de anul acesta am invatat in legatura cu organizarea totul va fi pus la punct,
  Noi romanii asa suntem obisnuiti sa primim totul pe tava fara sa facem ceva iar dupa criticam, asteptam sa faca altii pentru noi totul,
  Din punctul meu de vedere am fost corecta acordarea punctelor.