VIDEO/FOTO: Ion Tabugan și Iosif Secășan și-au lansat candidatura la Moldova Nouă

Candidații USL la Camera Deputaților și Senat, alături de președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Sorin Frunzăverde, dar și de primarii din Clisura Dunării au urcat pe scena amenajată special pentru ei, pe malul fluviului.

Într-un cadru festiv, candidații USL Ion Tabugan și Iosif Secășan și-au lansat astăzi candidaturile, în mod oficial, la Moldova Nouă. Sute de oameni s-au adunat în fața scenei amplasate pe malul stâng al Dunării. Lansarea propriu-zisă a fost precedată de un spectacol de muzică populară, susținut de soliștii Ghiță Călțun Brancu, Maria Hurduzeu și de mult îndrăgitul interpret Petrică Miulescu Irimică.

Locuitorii orașului și simpatizanții Uniunii Social-Liberale s-au adunat cu mic, cu mare să îi asculte pe celebrii soliști care au cântat numai pentru ei și au primit cu multă bucurie materialele electorale împărțite de tinerii liberali și social-democrați.

Puțin după ora 14.00, pe scenă au urcat candidații USL la Camera Deputaților și Senat. Primul care a luat cuvântul și cel care a fost gazda manifestării a fost primarul celui mai important oraș din Clisura Dunării, Matei Lupu. Acesta le-a urat oamenilor un călduros bun venit și i-a înmânat microfonul actualului deputat, Ion Tabugan.

„Am susținut întreaga zonă prin proiecte și programe pe care dumneavoastră le cunoașteți foarte bine. Cu sprijinul fostului primar, am reușit să creăm aici, chiar la Moldova Nouă, premisele unei investiții foarte serioase, care le-a adus locuitorilor 1.000 de locuri de muncă. Vă asigur că astfel de proiecte vor continua și în mandatul actualului primar, Matei Lupu, pe care îl asigur de tot sprijinul meu”, a declarat candidatul Ion Tabugan, care luptă acum pentru încă un mandat de deputat în Colegiul 3.

Discursul său a fost răsplătit cu aplauze, după care microfonul a ajuns în mâna senatorului Iosif Secășan, care își dorește, de asemenea, câștigarea încă unui mandat. „Împreună cu președintele Consiliului Județean, Sorin Frunzăverde, am fost întotdeauna alături de locuitorii din Clisura Dunării. Am luptat pentru finanțarea Spitalului Orășenesc și pentru toate proiectele înaintate de administrația publică locală. Primăria încă are nevoie de sprijin, astfel încât să ducă la bun sfârșit toate investițiile din oraș. Candidez pentru încă un mandat pentru că România are nevoie și de o nouă Lege a Sănătății”, le-a explicat astăzi oamenilor prezenți la manifestare senatorul Iosif Secășan, candidat pentru ocuparea unui loc în Senatul Românei în Colegiul Uninominal 2.

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Sorin Frunzăverde, care în același timp este și șeful de campanie al USL, a încheiat seria discursurilor. Acesta le-a recomandat oamenilor să voteze Uniunea Social Liberală, pentru că județul are nevoie de o bună reprezentare în Parlament. „Dacă USL câștigă toate colegiile, atunci și alți deputați vor mai avea loc în Parlament, pentru că așa este făcută legea. Forța Caraș-Severinului va fi dată de numărul mare al parlamentarilor care îl vor reprezenta în plen”, a subliniat liderul USL, Sorin Frunzăverde, vicepreședintele PNL la nivel național. (P)

Comments

  1. Pakatos says:

    ai avansat Oana Bejenariu…l-ai lasat balta pe Mishu si te-ai dat de partea lui frunzaverde…precis ai vreo cabana pe undeva,ca prea perfect scrii de tabugan…:))
    macar te-ai scos cu o carutza de lemne pentru 1 Decembrie…:))

  2. Pakatos says:

    sa-i transmita careva lui tabugan,ca noi banatzanii suntem in post…si muzica populara,micii,berea si dansul…sa le lase pt altadata…;)