GALERIE FOTO: Tricolorul din curtea şcolii!

Elevii şi cadrele didactice ale Liceului Teoretic Mircea Eliade au marcat într-un mod aparte Ziua Naţională a României.

Liceul Teoretic Mircea Eliade din Reșița are tot timpul idei originale în ceea ce privește implicarea elevilor în activitățile școlare. Cu prilejul zilei de 1 Decembrie, liceenii s-au îmbrăcat în culorile naționale și, în curtea unității de învățământ, au format steagul României.

“Am organizat a doua ediţie a tricolorului format din elevii liceului nostru. Este un simbol drag nouă, drapelul, şi am vrut să facem această zi ca o sărbătoare pentru Ziua României. Surpriza a fost ca au venit toţi, chiar şi elevii de clasa a XII-a şi a fost totul foarte frumos. Sperăm ca a treia ediţie să fie mai reuşită şi să facem o tradiţie din această activitate”, a declarat Silvia Zaharia, profesor al liceului. “Cred ca este cea mai bună idee pe care au putut să o aibă cadrele didactice. Este o idee originală, nimeni din Reşiţa nu am auzit să mai facă un steag din elevi îmbrăcaţi în culorile steagului României”, a declarat una dintre elevele de la “Mircea Eliade”.

 


Este o activitate foarte folositoare elevilor şi mai ales tinerilor din ziua de astăzi pentru că promovează într-un fel sau altul patriotismul. Mulţi tineri nu îşi mai iubesc ţara din diferite motive. Pentru mine, în primul rând această zi este una liberă, iar în al doilea rând este o zi foarte importantă pentru istoria românilor”, a adăugat un alt elev.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/