LEPA BRENA: „Concertul de la Reșița va fi unic!”

Mall 1000x100 untitled design set 970x90 px

Cea mai vândută artistă din Balcani, cu peste 30 de milioane de albume ajunse la fani din întreaga lume, a fost prezentă astăzi la Reșița pentru o scurtă întâlnire cu administrația locală, dar și cu fanii săi de pe plan local.

Deși s-a lăsat așteptată câteva minute bune, diva din Balcani, ajunsă acum la o respectabilă vârstă, a fost primită în stil tradițional de oficialii administrației publice: cu pâine și sare. Vedeta s-a arătat extrem de impresionată de primirea de care a avut parte, întrucât reșițenii care s-au adunat în sala de ședințe a primăriei au întâmpinat-o cu ropote de aplauze.

„Cântecul nu cunoaște granițe, iar acest lucru mă bucură enorm. Mă simt onorată că mă aflu aici. Nu în ultimul rând vă mulțumesc pentru primirea de care am avut parte. Poporul român îmi este extrem de apropiat, iar în acest sens vă mărturisesc faptul că de fiecare dată când vin în România uit să îmi iau pașaportul. Pentru că acest popor îmi este prieten, simt că vin acasă, a declarat Lepa Brena.

YouTube video

Referitor la concertul care va avea loc la Reșița pe data de 29 iunie, vedeta le promite bănățenilor un concert unic, de zile mari. „Repertoriul va cuprinde piese din anii ’80, dar și de actualitate, pop, dance, dar, integral, vă pot spune că va fi un mare, mare spectacol”, a adăugat solista, care le-a explicat celor prezenți în sală că succesul său răsunător se datorează faptului că întotdeauna a găsit un echilibru în relația publicul, căruia i-a oferit un mesaj învelit de căldură.

Autoritățile locale s-au simțit măgulite de prezența VIP-ului în oraș și au ținut să le mulțumească inclusiv sponsorilor pentru efortul financiar pe care l-au făcut și fără de care Lepa Brena nu ar fi putut să spună „prezent” invitației lansate de primărie.

timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157645204280614″]

„Este un vis devenit realitate, iar eu cred și sper că spectacolul de anul acesta îl va depăși cu mult pe cel de anul trecut. Colaborarea noastră cu vecinii de peste granițele țării se derulează pe toate planurile, atât artistic, cât și administrativ. Tocmai în această idee, în această dimineață un nou transport cu alimente a plecat spre zonele afectate de inundații din Serbia, a spus edilul-șef Mihai Stepanescu.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157644790394787″]

În sală au fost prezenți și președinții Uniunii Sârbilor atât de pe plan național, cât și local. Ambii au apreciat efortul făcut de Primăria și Consiliul Local Reșița, dar și buna colaborare pe care au avut-o în spiritul organizării unui concert de neuitat pentru reșițeni, dar și pentru toți locuitorii din zona de vest a țării.

untitled design set 970x90 px