FOTO/VIDEO: Reșițenii, premiați cu electrocasnice!

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Campania de colectare de deșeuri organizată în prima lună a acestui an le-a pregătit reșițenilor care au ales să colecteze deșeurile eco surprize care mai de care.

Cu ajutorul cetățenilor care au ales că se gândească și la natură înainte de a arunca deșeurile dezorganizat, au reușit să se strângă aproximativ 2.000 de kilograme de deșeuri care constau în aparate electrice și electrocasnice uzate.

Ce nu știau reșițenii este că la finalul campaniei care a presupus cinci acțiuni de colectare selectivă a deșeurilor electrice, autoritățile locale reșițene, împreună cu Asociația Română de colectare a deșeurilor RoRec, au decis organizarea unei tombole cu premii care să-i răsplătească pe cei care au contribuit la strângerea cantității imense de astfel de deșeuri.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157644789450877″]

promovare banner maxagro

Dintre cei care au participat la campanie au fost selectați aleatoriu mai mulți reșițeni. Toți câștigătorii au fost premiați cu calculatoare, aspiratoare, aparate cu microunde și alte aparate electrice de uz casnic.

„Astăzi putem să ne bucurăm alături de RoRec de faptul că reșițenii s-au implicat în cele cinci campanii din acest an de colectare a deșeurilor electrice și electrocasnice, astăzi venind rândul oamenilor de a extrage bilete câștigătoare și de a fi premiați cu aceste produse acordate de RoRec. Noi vom continua aceste acțiuni, spun eu foarte transparente, asta pentru că am avut parte de o colaborare foarte bună cu cei de la RoRec”, a explicat primarul Mihai Stepanescu.

YouTube video

publicitate tmc 640