VIDEO/FOTO. Diverta și Express de Banat promovează dragostea de cultură!

po 1000x100px (3)

În prag de Valentine’s Day, când toată lumea se gândește să fie aproape de persoana iubită, Librăria Diverta și Express de Banat sunt aproape de tine! Împreună, de peste un an de zile, promovăm dragostea pentru cultură!

Amplasat în incinta Complexului comercial Nera, magazinul oferă o gamă largă de produse în prag de Ziua Îndrăgostiților. Evident, perioada marilor iubiri se prelungește considerabil până pe data de 24 Februarie, atunci când iubirea se sărbătorește românește!

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157664456004816″]

Puteți cumpăra cărți, care aduc în prim plan dragostea, felicitări pentru persoana iubită, dar nu în ultimul rând puteți cumpăra “inspirație” din rafturile pline de iubire! Asta, în cazul în care nu sunteți încă deciși pentru ce cadou să optați.

Reamintim faptul că și Express de Banat și Diverta promovează împreună dragostea de cultură, rubica “Cartea lunii” a cotidianului nostru online, fiind una dintre cele mai iubite de cititorii de articole bune și cărți de calitate, puse la dispoziție de călduroasa librărie!

YouTube video

Dacă nu mai aveți suficient timp să va orientați pentru un cadou de Sf. Valentin, nu uitați că timp este destul … mai vine și Dragobete!

03 britannia 1000 x 100 gif