VIDEO/FOTO: Connect-R, cadou pentru bocşeni

Valeria Schelean, candidatul ARD la Camera Deputaţilor despre care se spune că ar avea cea mai bună campanie electorală care s-a făcut vreodată în Caraş-Severin, le-a oferit în această seară bocşenilor o mare surpriză.

Câteva mii de oameni s-au adunat în zona fostei autogări din Bocşa la invitaţia Valeriei Schelean, candidat în Colegiul 5 pentru Camera Deputaţilor. Însoţită de primarul Eugen Cismăneanţu, de profesorul Tiberiu Mănescu, candidat din partea ARD pentru Senatul României, şi mai mulţi membri ai staff-ului de campanie, Valeria Schelean le-a spus oamenilor în câteva cuvinte ceea ce are de gând să facă dacă îi vor acorda votul şi o vor trimite în Parlament pentru a le reprezenta interesele. Primarul Cismăneanţu a dezvăluit şi rezultatele ultimelor sondaje de opinie. “Valeria Schelean conduce în sondaje. Eu o voi vota la alegerile din 9 decembrie şi vă sfătuiesc să faceţi la fel!”, a spus edilul-şef mulţimii.

După o repriză de muzică populară, atmosfera s-a încins pentru că pe scenă a urcat Connect-r, unul dintre cei mai în vogă artişti ai momentului. Lumea s-a distrat, s-a simţit bine şi a plecat convinsă că Valeria Schelean e omul potrivit să-i reprezinte în Parlament. (P)

Comments

 1. Pakatos says:

  sunati repede la 112…ARDe Valeria Schelean,si nu-i pacat? ajutati-o…:)))

 2. Malina says:

  Intr-adevar, Valeria Schelean va castiga in fata lui Ion Mocioalca! Stie deja toata lumea ca s-a terminat cu leneveala pe banii statului si vor vota un om tanar si muncitor, care nu a facut afaceri murdare din banii nostri si care nu vrea sa se imbogateasca pe spatele nostru.

 3. I'll die for Sparta! says:

  Succes si mai ales sa nu ne uiti Valeria cand vei ajunge in Parlamentul Romaniei! Cine e Mocioalca>>?? Ahh, da, un fost deputat …

 4. dumitru says:

  Bravo Valeria! Suntem mandri de tine! Te sustinem pana la capat!!!

 5. dumitru says:

  Valeria, Bocsa te sustine! Ai grija la sarpele ala de Mocioalca, e un gunoi, aveti grija sa nu va fure la vot!

 6. petronela says:

  O femeie frumoasa,ambitioasa cu sanse mari de reusita.O mandrie sa ne poata reprezenta pe noi caraseniI.Voteaza pentru tine!

 7. Pe valea Bistrei, prin televiziunea locala a taticului sau (din cate spune presa locala), dar si cu banii amantului, Valeria Schelean – ARD isi face o reclama ce incalca normele bunului simt si legile.

  Ne intrebam de ce doarme CNA-ul ?

  Vezi aici ce spune presa locala despre o astfel de persoana ce-si petrece in banat ultimele zile inainte de a se muta inapoi la Bucuresti: http://www.politicienii.ro/2012/12/01/protestam-dar-cna-ul-doarme/

 8. Pai daca e infierbantata… daca arde… are cine sa o stinga, amantul, nu ?

 9. papac says:

  Gunoi esti tu