VIDEO/FOTO. Concert caritabil incendiar. Hitul „Să te gândești la mine”, fredonat pentru cei mai mici orăvițeni!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Trupa Pact a evoluat la Casa de Cultură „Motoia Craiu” din Oravița în prezența a 200 de spectatori. Concertul a fost organizat de primărie, în colaborare cu organizația „Salvați copiii”, în scop caritabil.

Fondurile care s-au adunat în această seară din vânzarea de bilete vor fi folosite pentru achiziționarea unui incubator mobil la spitalul orășenesc, astfel încât nou-născuții cu probleme să poată fi transportați la spitale mai mari în cazul în care sănătatea le este pusă în pericol. Prețul unui bilet a fost modic, de doar 10 lei, bani în care participanții au primit cadou și o brățară inscripționată cu  numele Asociației „Salvați copiii”, dar și cu mesajul „Un gest pentru o viață”.

YouTube video

Organizatorii au adus în mijlocul orăvițenilor trupa Pact, formată din Leo Iorga – lead vocal, Adrian Ordean, lead guitar, Alex Ardelean, guitar, Marian Lacke Mihăilescu, bass & vocal, Răzvan Gorcinski , drums, și Codruț Croitoru, vocal.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Decizia a fost una extrem de inspirată, mai ales că hiturile vechii trupe Compact au fost primite cu ropote de aplauze. Orăvițeni de toate vârstele au cântat și au aplaudat minute în șir pe piesele uneia dintre trupele care a scris istorie în muzica românească. Leo Iorga s-a declarat încântat de ceea ce a găsit în oraș.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157666431747942″]

„Orașul este primitor și mai mare decât mă așteptam, pe o altfel de mentalitate, în sensul bun. Am avut surprize plăcute, iar cea mai mare a fost că am avut un public inteligent, de toate vârstele, format inclusiv din copii, care ne cunoșteau piesele. Proiectul Pact s-a format pentru că aveam nevoie și de piese noi, lumea nu putea să cânte aceleași piese zeci de ani. Avem deja pe piață Albumul nr. 1, pe care l-am adus cu noi. Conține trei hituri și alte piese noi. Lumea trebuie să știe cine este Pact și cine este Compact”, a declarat Leo Iorga pentru Express de Banat.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/