Fumatul interzis, dar se fumează. Vezi ce modificări se aduc legii!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Deși fumătorii nu au ieșit în stradă pentru ample proteste că statul le interzice să se sinucidă, proprietarii de baruri au luat măsuri și au bombardat cu adrese mai marii Guvernului.

Nemulțumirea afișată de aceștia a fost referitoare la clienții fumători care ieșeau la țigară, iar apoi dispăreau definitiv fără să își mai plătească ceea ce au consumat. Prin urmare, parlamentarii, fie ei și nefumători, au decis să aducă o serie de amendamente prin care să permită, totuși, fumatul pe terase, dar chiar și în barurile care au locuri special amenajate în acest sens.

În plus, potrivit amendamentelor, fumătorii se pot constitui în asociații sau cluburi de fumători care pot amenaja spații speciale destinate fumatului și activităților asociate fumatului, cum ar fi consumul de cafea, băuturi calde sau băuturi răcoritoare.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Amendamentele aduse legii vor fi supuse dezbaterii, după care se va trece la vot. Până să se adopte legea antifumat, România mai era una dintre puținele țări în care fumatul era permis oriunde și în orice condiții.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/