VIDEO/FOTO: Chebuțiu a defilat în premieră cu cele două Ferrari pentru reșițeni. Spectacolul de abia începe!

Deși astăzi în Valea Domanului s-au făcut doar probe și s-a testat traseul pe care vor intra mâine piloții în concurs, clubul reșițean a făcut deja senzație cu mașinile etalate în fața spectatorilor.

Din etapa a III-a, așa cum anunțau anterior oficialii ACM, sub egida clubului din Reșița au intrat în competiție două mașini Ferrari, care au adus cu siguranță un plus de culoare, dar și de eleganță în campionatul din Valea Domanului. Spectatorii au fost vizibil impresionați de cei doi bolizi cu mulți cai putere, care au defilat în coloană, lăsându-se fotografiați de fanii vitezomani ai Reșiței.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157645564316923″]

Unde mai pui și faptul că cele două frumuseți, a căror valoare se ridică la cel puțin 150.000 de euro/automobil, sunt conduse de Armando Battocchi şi Horaţiu Ionescu Cristea. Ambii, foarte liniștiți după ce s-au întors de la testarea din teren, păreau că afișează o atitudine de învingător. Asta, pentru că indiferent de rezultatul de mâine cei doi piloți cu siguranță s-au făcut remarcați datorită mașinilor pe care le conduc. Imediat după testări, Horaţiu Ionescu Cristea s-a retras pe scaunul din apropierea cortului în care și-a parcat bolidul și a savurat liniștit o țigară, admirându-i pe reșițenii care se fotografiau cu mașina de sute de mii de euro la volanul căreia va urca și mâine pentru a concura.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157645524019955″]

În altă ordine de idei, la primele ore ale dimineții, în Valea Domanului au început deja probele pentru Cupa Reșița, etapa a III-a, DUNLOP 2014. Zeci de iubitori ai cailor putere s-au adunat pe traseul stabilit pentru concurs pentru a admira bolizii care au defilat la ieșirea din Reșița.

Lucien Hora ,,luptă” cu Lola

Numărul 1 al Clubului ACM rămâne însă Lucien Hora, care va urca la volanul celebrei Lola. Deși foarte agitat, sportivul și-a făcut puțin timp pentru o declarație de presă.

YouTube video

,,Sperăm și mâine să fie cât mai multă lume. Participanți, 50, buni pentru Reșița, având în vedere anii anteriori. N-am bătut recordul, anul trecut au fost 53 de participanți. Sper să fie toată lumea mulțumită, cu toate că e greu. Sperăm să ne strângem mâna duminică după-amiază la o premiere frumoasă și să câștige cei de la Reșița, a declarat pilotul înainte să o etaleze pe Lola în fața reșițenilor care au luat cu asalt Valea Domanului.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157645512548922″]