VIDEO Ziua Pompierilor, sărbătorită la Giarmata, spre bucuria copiilor

demonstratie pompieri
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Ziua Pompierilor a fost sărbătorită și în comuna Giarmata. Spre bucuria copiilor, în curtea școlii gimnaziale din localitate a avut loc o demonstrație a salvatorilor din cadrul Serviciului pentru Situații de Urgență Giarmata. Evenimentul a fost urmat de ziua porților deschise.

Marți, 13 septembrie, este o zi specială pentru salvatorii din întreaga țară. Asta pentru că a fost marcată Ziua Pompierilor.

Această zi a fost sărbătorită și în comuna Giarmata, fiind pregătite câteva momente speciale. Primul a avut loc în curtea Școlii Gimnaziale Giarmata, spre bucuria copiilor. Așadar, micuții au asistat la o mică demonstrație de stingere rapidă a unui incendiu, copiii fiind încântați de munca pompierilor. Totul a culminat cu vizitele elevilor în cabinele mașinilor de intervenție.

Demonstrația a fost urmată de ziua porților deschise, desfășurată la remiza Serviciului Voluntar de Situații de Urgență Giarmata. Salvatorii au prezentat curioșilor sediul si echipamentul din dotare, iar la final s-au bucurat de o gustare caldă gătită de pompierii voluntari.

promovare banner maxagro

Pompierii din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Giarmata răspund întotdeauna prompt în lupta contra incendiilor din Giarmata și Cerneteaz, precum și în alte localități unde cetățenii au nevoie de ei.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/