Fritz, contre cu un deputat AUR pe tema termoficării: Dacă Putin retrage rușii din Ucraina, o să avem o iarnă mai liniștită

colterm fritz1
1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Dominic Fritz a ajuns să se contreze pe Facebook cu un parlamentar AUR de Timiș. Asta după ce Ciprian-Titi Stoica i-a bătut obrazul primarului Timișoarei pentru faptul că iarna va lua din nou pe nepregătite Colterm. „Vorbește cu sponsorul vostru Vladimir Putin să retragă rușii din Ucraina. O să avem cu toții o iarnă mai liniștită”, i-a răspuns edilul-șef.

Colterm nu se află într-o situație prea grozavă, deși frigul bate la ușă. Asta pentru că societatea de termoficare a Timișoarei a reușit să-și facă un stoc de cărbune, dar nu a găsit încă niciun furnizor de gaz cu care să încheie un contract.

În aceste condiții, Ciprian-Titi Stoica, deputat AUR de Timiș, i-a bătut obrazul lui Dominic Fritz pe Facebook cu privire la situația Colterm, într-un comentariu lăsat la postarea privind accidentul pe care primarul Timișoarei l-a suferit.

Însănătoșire grabnică, atât la trup, dar mai ales la minte și la suflet, Dominic Fritz! Nu uita de Colterm, că iarăși vine iarna și vei spune că te prinde pe nepregătite! La anul suntem Capitală Europeană a Culturii și în loc să avem de câștigat de pe urma acestui eveniment, s-ar putea să ne facem de râs! Trezește-te, măcar acum, în ceasul al doisprezecelea”, i-a transmis parlamentarul AUR.

1000x100 (4)

Pe de altă parte, Dominic Fritz nu s-a lăsat mai prejos și i-a răspuns deputatului că situația privind termoficarea ar fi mult mai roz dacă Putin și-ar retrage soldații din Ucraina.

Ciprian-Titi Stoica (deputat AUR), vorbește cu sponsorul vostru Vladimir Putin să retragă rușii din Ucraina. O să avem cu toții o iarnă mai liniștită. Singurii care ne fac de râs sunt cei care se lasă folosiți de Putin în încercarea lui de a destabiliza Europa. Eu mă lupt pentru Capitala Culturală a Europei, tu te lupți pentru capitala Rusiei”, i-a răspuns primarul Timișoarei.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/