VIDEO Zeci de persoane de etnie romă s-au luat la bătaie în centrul Timișoarei

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Zeci de persoane de etnie romă s-au luat la bătaie, seara trecută, în Piața Victoriei din Timișoara, cei implicați în scandal aruncând și cu scaunele de la o terasă. În acest caz, Poliția Timiș a deschis un dosar penal și a reușit să identifice, deocamdată, trei bărbați.

Un scandal a izbucnit noaptea trecută, în jurul orei 23.00, între mai multe persoane de etnie romă, chiar în centrul Timișoarei. Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere din Piața Victoriei se poate observa cum mai mulți indivizi, aflați la o terasă, s-au luat la bătaie, unii aruncând chiar și cu scaune.

Trecătorii, dar și persoanele care se aflau în acel moment la terasă au fugit îngroziți. „Scaune care zboară prin aer, sticle și pahare sparte, urlete și bătăi între 2 “familii” de vreo 60 de țigani… am avut cea mai de cacao seară în Piața Victoriei… să fiu nevoită să fug de la terasă cu copilul ca să nu ne nimerească vreun scaun…. asta-i capitală culturală europeană?!?! Asta-i Timișoara mea?!?!”, a scris, pe Facebook, o femeie din Timișoara care a fost martoră la întreaga scenă.

Primii care au sosit la locul incidentului au fost polițiștii locali, apoi au venit și mai multe echipaje de jandarmi și polițiști. În acest caz, Poliția Timiș a deschis un dosar penal și a reușit să identifice trei persoane implicate în scandal.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Cu privire la altercația dintre mai multe persoane ce a avut loc azi-noapte în jurul orei 23.00, în Piața Victoriei din municipiul Timișoara, vă informez că polițiștii Secției 1 Timișoara au identificat până în prezent trei bărbați cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice, în care se efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt pentru identificarea tuturor participanților, cât și pentru luarea măsurilor legale care se impun”, ne-a transmis IPJ Timiș.

YouTube video

 

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/