FOTO. Ambulanță privată, lovită de tren la Căvăran

O ambulanță privată destinată transportului persoanelor care fac dializă a fost lovită de un tren, în această dimineață, pe raza localității Căvăran.

Un accident feroviar a avut loc, în această dimineață, pe raza localității Căvăran. Apelul la 112 a fost făcut la ora 9.36. O ambulanță privată de transport dializă, în care nu se aflau pacienți, doar șoferul, a fost lovită la trecerea de nivel cu calea ferată, de un tren de pasageri care circula pe ruta Timișoara – Caransebeș.

La locul accidentului s-au deplasat de urgență două echipaje de pompieri militari cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere și un echipaj SMURD, din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș, o ambulanță SAJ și un echipaj IPJ.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Șoferul ambulanței a fost evaluat de personalul SAJ și a refuzat transportul la spital. Toți cei 20 de pasageri aflați în garnitura de tren au fost evaluați medical de echipajul SMURD, niciun pasager neavând nevoie de îngrijiri medicale.