„Caransebeșul nu e sprijinit de Consiliul Județean așa cum ar trebui! Cu președintele Dunca nu colaborăm pe nicio axă!”

Municipiul de pe Timiș și Sebeș, ca multe alte localități ale județului Caraș-Severin, nu se află și pe harta intereselor lui Romeo Dunca. O recunoaște cu regret chiar viceprimarul Bebe Pasere!

Caransebeșul îl dă pe unul din cei doi vicepreședinți ai administrației județene, Marius Isac, dar, în ciuda așteptărilor, gugulanii nu simt niciun avantaj. Asta probabil și din cauza faptului că în Consiliul Județean există un singur om care le știe pe toate, iar ceilalți îndeplinesc roluri decorative.

„Caransebeșul nu e sprijinit de Consiliul Județean așa cum ar trebui. Nu am simțit niciun plus datorită faptului că Marius Isac e vicepreședinte. Discutăm cu Marius, suntem amici, dar nu am colaborat pe niciun proiect cu Consiliul Județean. Noi, Primăria, orașul Caransebeș nu avem niciun avantaj. Cu președintele Dunca ne-am întâlnit doar la deschiderea stației de epurare și atât. Pot să spun că în Primăria Caransebeș nu a venit de când e președinte. N-a ajuns, nu colaborăm pe nicio axă, nu am primit nicio solicitare să discutăm despre vreun proiect la nivel de județ. Nu știu dacă a discutat cu domnul primar, dar nu cred, nu am auzit. Un președinte de Consiliu Județean ar trebui să fie imparțial, dar după cum vedem nu e așa deloc.”, a declarat viceprimarul Caransebeșului, Bebe Pasere, pentru expressdebanat.ro.