Fără excluderi din PNL Timiș. Organizația din Timișoara are o conducere interimară și se așteaptă un răspuns privind validarea alegerilor de la București

Niciun membru PNL Timiș nu a fost exclud din partid, ca urmare a scandalului de la alegerile interne din PNL Timișoara. Totuși, în ședința Biroului Politic Județean de ieri s-a decis ca organizația din Timișoara să aibă o conducere interimară și se așteaptă un răspuns de la București privind validarea alegerilor de sâmbătă.

Mai multe decizii au fost luate, aseară, în timpul ședinței Biroului Politic Județean al PNL Timiș, care s-a întrunit pentru a discuta ce este de făcut pe mai departe, ca urmare a scandalului de sâmbătă din timpul alegerilor interne din PNL Timișoara.

În ciuda amenințărilor făcute de Alin Nica, niciun membru al PNL Timiș nu a fost exclus din partid, doar deputatul Claudiu Chira a fost schimbat din funcția de președinte interimar al PNL Dumbrăvița. Totuși, conducerea interimară a PNL Timiș nu a recunoscut nici acum rezultatul alegerilor interne de sâmbătă, astfel că se așteaptă un răspuns de la București privind validarea lor.

De asemenea, în timpul ședinței s-a decis dizolvarea fostului Birou interimar al PNL Timișoara și s-a votat un altul condus tot de Alin Nica.

Ei au schimbat fostul birou interimar, unde tot domnul Nica era președinte, nu au recunoscut deloc alegerile și au pus un nou birou interimar, tot cu domnul Nica președinte și cu membrii în birou din echipa domnului Tabără, ca să organizeze singuri alegeri. Coreea de Nord. Noul birou trebuie să se întrunească și să stabilească data alegerilor. În ceea ce privește alegerile de sâmbătă, așteptăm o veste de la București, de la PNL și de la Curtea de Arbitraj. Astăzi sau mâine ar trebui să primim un răspuns. Noi ne așteptăm să fie validate alegerile noastre și că nu se va ține cont de noua decizie a Biroului Politic Județean. Dacă vor fi invalidate alegerile, vom participa iar, o să-i învingem încă o dată, o să-i facem de râs și mă întreb de câte ori are nevoie domnul Groza (n.r. secretarul general al PNL Timiș) să organizeze alegeri ca să-l pună pe domnul Tabără președinte la Timișoara, la o organizație care nu-l vrea”, a declarat, pentru Express de Banat, deputatul PNL Claudiu Chira.