Peste 600 de locuri de parcare din Timișoara, ocupe de rable. Au fost eliberate

abandonata2

Abandonarea rablelor blochează locurile de parcare și așa insuficiente în Timișoara. O demonstrează datele Poliției Locale care a ridicat sute de mașini vechi, eliberând peste 600 de locuri de parcare.

Sesizările pe această temă au curs la Poliția Locală, care a verificat fiecare situație și, în perioada ianuarie – iunie, a împărțit somații și a și ridicat mașini, dacă proprietarii nu au făcut-o.

„Au fost aplicate peste 700 de somații, în urma cărora 618 autovehicule au fost ridicate de pe domeniul public, fie de către proprietari, fie cu sprijinul Timpark. De asemenea, au fost întocmite 275 de dispoziții de declarare a abandonului și de trecere a acestor autovehicule în proprietatea unității administrativ-teritoriale”, transmite Poliția Locală.

Pentru a fi considerat abandonat un autovehicul trebuie să se afle în același loc de cel puţin 6 luni. Cetățenii care doresc să facă sesizări pe această linie, pot apela la numerele de telefon ale Poliției Locale 0256.968 sau 0256.246.112 ori pe adresa de email contact@politialoctm.ro.