Vezi cum va arăta SPA-ul din Herculane!

Peste exact o săptămână va fi anunţat câştigătorul licitaţiei de proiectare şi execuţie a aquaparcului Therme Herculi, cel mai modern parc acvatic din România şi, totdată, cea mai mare investiţie în turismul din Caraş-Severin.
Cu sprijinul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, primarul din Băile Herculane, Nicuşor Vasilescu, a reuşit să pună la punct un proiect de mare anvergură, care va contribui serios la renaşterea staţiunii de pe Valea Cernei. Aproximativ zece milioane de euro vor fi cheltuite pentru parcul acvatic de pe Platoul Coronini, astfel că, potrivit estimărilor, numărul turiştilor se va dubla faţă de anii precedenţi. “Este cea mai importantă investiţie, care va asigura un grad mult mai mare de ocupare. Statiunea trebuie să redevină ceea ce a fost şi fără proiecte de anvergură nu putem atrage turişti”, a spus Nicuşor Vasilescu, primarul din Herculane.
Aquaparcul va avea aproximativ 1.500 de locuri, atat în exterior, cât şi în interior, şi va funcţiona pe tot parcursul anului, astfel că, la Herculane nu se va mai vorbi doar de turism sezonier.