Proteste în centrul Reșiței!

Cei peste 100 de oameni care s-au adunat în centrul orașului au scandat lozinci anti Băsescu și au declarat că decizia de a ieși în stradă nu are nicio legătură cu demisia lui Raed Arafat. Mai mult decât atât, reșițenii cred că actualul președinte al României trebuie să își dea demisia.

Reșițenii scandează și la această oră lozinci în centrul orașului. Jandarmii au făcut și ei cordon în fața Prefecturii Caraș-Severin, astfel încât să prevină eventualele incidente care ar putea avea loc. Protestul oamenilor nu este autorizat, iar oamenii nu se tem că ar putea fi amendați. Aceștia nu forțează nota și, deocamdată, nu le dau bătăi de cap jandarmilor. Protestează liniștiți și, așa cum spun ei, „scârbiți” de actuala guvernare. Lozincile scandate sunt „Jos Băsescu!”, „Reșița!”, „Demisia!” sau „Băsescu și cu ai lui să se ducă dracului!”.

Deși au fost foarte supărați, reșițenii au reușit să își păstreze însă simțul umorului. Aceștia l-au avertizat pe președintele României că a uitat să perceapă taxa pe aer la astmatici. „Nu este firesc să își bată joc de noi în halul acesta. Mă simt umilit și, din acest motiv, am ieșit în stradă”, a spus un reșițean care nu a dorit să facem precizarea că numele lui este „Un Vot”. Acesta a defilat prin mijlocul protestatarilor cu o parcată legată la gât, inscripționată cu cuvântul „RESPECT”.

Protestatarii sunt hotărâți să iasă în centrul Reșiței și în zilele următoare.

Comments

  1. Sergiu says:

    Nu aveti idee daca se mai strang si maine?

  2. gladiatorul says:

    luni la ora 13 sau 14 🙂

  3. Ion says:

    Se strang si maine…de oo :)))