VIDEO: Un bolnav de TBC a fost bătut măr de personalul medical!

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Un reșițean a ajuns la urgențe după ce a mâncat o bătaie cruntă de la asistenții care se ocupă de tratamentul său. Motivul invocat de personalul medical a fost acela că bărbatul ar fi furat portofelul unei alte asistente din unitatea medicală.

Ionică Lucian Cojocariu a ajuns plin de sânge la secția de urgențe după ce a fost să-și ridice tratamentul zilnic pentru boala de care suferă de mai bine de trei ani. Cu toate că în cei patru ani în care bărbatul s-a prezentat zilnic pentru tratament nu a fost semnalat niciun incident de furt în cadrul dispensarului, de data aceasta doi asistenți au decis să îl ia la pumni pe bolnavul de 50 de ani pe motivul că portofelul uneia dintre asistente ar fi dispărut.

Bărbatul susține că, fără să pună vreo întrebare sau măcar să anunțe poliția cu privire la faptul că un portofel ar fi fost furat, personalul medical din cadrul dispensarului TBC a decis să aplice legea pumnului. Aceștia l-au băgat pe bolnav într-unul dintre cabinete și au început să îl amenințe, pe motivul că ar fi fost singurul care a intrat în cabinetul din care a dispărut portofelul, fiind principalul suspect.

YouTube video

De la amenințări, cei doi asistenți au trecut imediat și la pumni, lovindu-l pe bărbat atât la nivelul capului, cât și la nivelul coastelor și al membrelor. Mai mult decât atât, după spusele lui Ionică Cojocariu, asistenta căreia îi dispăruse portofelul a fost de față la întregul incident.

promovare banner maxagro

De asemenea, se pare că întreaga repriză de „box” ar fi fost surprinsă de un alt pacient, acesta fiind ulterior amenințat pentru a nu depune nicio declarație la poliție, în calitate de martor.

După ce a mâncat o bătaie soră cu moartea, Ionică Cojocariu s-a dus direct la poliție, unde a făcut o plângere la adresa celor doi agresori. Cu certificat de la medicul legist, acesta și-a angajat deja un avocat și este dispus să meargă până în instanță pentru a-i face să plătească pe cei care l-au umplut de sânge.

Redactorii Express de Banat au încercat să ia legătura și cu asistenta căreia îi lipsește portofelul, dar fără niciun rezultat.
De asemenea, a fost contactat și Dumitru Secășan, directorul Spitalului Județean din Reșița, care nu știa nimic despre acest caz alarmant, dovadă că cei care l-au agresat pe bărbatul de 50 de ani au mușamalizat întregul incident. Această situație este dovedită și de faptul că deocamdată la poliție nu se știe nimic cu privire la vreun portofel furat, iar atât Ionică Cojocariu, cât și pacientul care a surprins întregul incident au fost amenințați cu o nouă repriză de bătaie în caz că nu își țin gura.

Cu toate acestea, conducerea Spitalului Județean a declarat că va face cercetări pentru a stabili dacă acuzele aduse de Ionică Cojocariu la adresa personalului medical din cadrul dispensarului TBC sunt sau nu reale și va reveni cu informații atunci când le va obține.

publicitate tmc 640