VIDEO. Timișorenii care stau la etaje înalte pot fi liniștiți. Orașul are o autospecială unică în România!

La final de an, ISU Banat a primit cadou o autospecială despre care primarul Robu spune că este unică în România. Edilul a anunțat că Primăria a cumpărat la solicitarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență mașina, una care a depășit prețul de 800.000 de euro.

Robu spune că a dat 820.000 de euro pe autospecială, care va fi dată celor de la ISU Banat după semnarea unui contract de comodat. „Este unică în România, este cel mai performant utilaj care există, poate ajunge la înălțimea de 42 de metri. Cei de la ISU spun că este ultimul model. Noi ne-am pregătit pentru situații de urgență, care, Doamne ferește, în ziua de astăzi din păcate pot apărea”, a precizat edilul, care a spus că nu se va urca pe autospecială să defileze, întrebat de un jurnalist.

Robu a spus că autospeciala este necesară în contextul în care în oraș sunt deja multe clădiri cu peste 15 etaje, plus una de 28 de etaje la ansamblul Openville. De asemenea, la complexul ISHO urmează să fie ridicată o clădire de 30 de etaje, record pentru oraș.

banner 1000 x 100 hd