Primarul Timișoarei: „Prima parcare dublu nivel e pe-aproape!” Ce reacții au avut oamenii?

Primarul orașului de pe Bega, Nicolae Robu, le-a prezentat cetățenilor cum va arăta prima parcare cu două niveluri care va fi construită într-un cartier din Timișoara. Părerile au fost împărțite.

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a postat sâmbătă dimineață, pe contul personal de Facebook, un text care anunța că un anume proiectant ar fi venit cu soluția pentru prima parcare dublu nivel dintre blocuri. Nicolae Robu a anexat și o fotografie cu o reprezentare 3D a proiectului.

Din informațiile oferite de edil, rezultă că parcarea va fi realizată în primăvară, în cartierul Calea Martirilor. În opinia primarului, parcarea va fi atât utilă, cât și aspectuoasă. „Așa cum se poate observa, primul nivel va fi ușor subteran (aprox. demisol), ceea ce aduce o serie de avantaje, atât în privința acceselor, cât și din punct de vedere vizual, estetic”, a scris Nicolae Robu pe contul personal de Facebook.


Nicolae Robu, dialog pe Facebook cu timișorenii

Reacțiile timișorenilor au apărut imediat după ce edilul i-a îndemnat să își spună părerea despre proiect. Oamenii au avut atât păreri pro, cât și contra.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

„Spațiul pentru această parcare este foarte mic, de părerile locatarilor țineți cont? Eu nu sunt de acord! Sunt multe alte locuri unde se putea construi parcarea etajată, vom avea o «priveliște supraetajată»”, a comentat o femeie care locuiește în zona unde se va construi parcarea.

Răspunsul lui Nicolae Robu nu s-a lăsat așteptat. „Locuiți unde e prevăzut să facem proiectul, doamnă? Sau așa… dumneavoastră sunteți împotrivă?!”, a întrebat-o primarul pe femeia care i-a răspuns că locuiește în zona respectivă.

Alt cetățean a lăudat inițiativa administrației locale de a construi parcarea. „Va fi extraordinar când se vor putea folosi ambele benzi pe sens pe Calea Martirilor. O foarte bună inițiativă!”, a spus timișoreanul. „În curând!”, a replicat edilul.

Nicolae Robu: „Cel puțin trei astfel de parcări, în 2019!”

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, le-a mai transmis cetățenilor că în 2019 se vor realiza cel puțin trei parcări dublu nivel: două în zona Calea Martirilor și una în zona străzii Liniștei.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/