A avut peste 100 de kilometri pe oră!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Marius, tânărul de 26 de ani care în această săptămână a murit în urma impactului cu un stâlp de iluminat public avea viteză excesivă și nu purta centură de siguranță. Polițiștii au luat cutia de viteză pentru analiză.

Reșițeanul care și-a pierdut viața pe podul din Stavila în după-amiaza zilei de joi i-a șocat pe polițiști, atunci când s-au uitat la acul vitezometrului. Acesta s-a blocat la 140 de kilometri/oră, ceea ce înseamnă că viteza pe care a avut-o tânărul ar fi putut fi mult mai mare. “La momentul impactului, tânărul nu a purtat centură de siguranță”, a declarat Cicerone Deaconescu, reprezentantul biroului de presă al Inspectoratului Județean de Poliție al județului Caraș-Severin.

marius
M
arius avea doar 26 de ani

YouTube video

Impactul mașinii cu stâlpul a fost atât de puternic, încât i-a speriat pe locuitorii din întreg cartierul Muncitoresc.

promovare banner maxagro

“Eram în casă, iar la un moment dat am auzit un zgomot puternic. Am ieșit afară din casă pentru că am crezut că s-a prăbușit acoperișul”, a spus un reșițean care locuiește la peste 200 de metri de locul impactului. Tragedia familiei care se pregătește să își înmormânteze fiul îi impresionează până la lacrimi pe apropiați, cărora le vine greu să creadă că Marius aparține acum de domeniul trecutului. “Era diabetic, nu își făcea la timp insulina, a scăpat dintr-un jaf armat. Mare păcat că dintr-o clipă de neatenție nu se mai află printre noi”, a declarat unul dintre colegii săi, de la firma C+C.

YouTube video

Acesta s-a declarat bulversat de momentul în care familia lui Marius a trebuit să își vadă aproapele neînsuflețit. În paralel, reșițenii impresionați de dramă au share-uit de sute de ori poza tânărului pe site-urile de socializare online.

[slickr-flickr search=”sets” set=” 72157632656134803″]

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/