“Vă e ciudă că nu aveți ce am eu!”

În ultimii doi ani, adevărate bijuterii pe patru roţi au putut fi admirate în Reşiţa, cu ocazia unor nunţi ţigăneşti. Poliţiştii italieni au dezlegat misterul!

UPDATE ORA 16.40 Femeia cu cele mai multe mașini de lux din Europa, Violeta Bonescu, deși a rămas fără bolizi, afișează o atitudine sfidătoare vis-a-vis de sechestrul polițiștilor italieni. Aceasta se autodescrie ca fiind comerciant independent.

Sechestrul instituit de italieni pe cei 500 de bolizi a fost relatat de presa din România, astfel că cei care o cunosc pe Violeta Bonescu, liderul rețelei, i-au postat femeii pe pagina de Facebook materialele publicate. Enervată la maximum de gest, aceasta a postat chiar și un comentariu, ușor vulgar.

“Împuțiți ce sunteți…și comentați că va e ciudă că nu aveti ce am io!”, a răspuns aceasta unei postări. Sfidarea supremă este atinsă însă într-o postare făcută în urmă cu 50 de minute,  în care se numește singură “interlopă”. “Din partea lui Bonescu Christian, fiul interlopei Bonescu Violeta…pentru Clanul Bonescu….”, se arată în postarea făcută de aceasta pe peretele său.

Printre cei 300 de prieteni ai săi de pe site-ul de socializare se regăsesc mai mulți membri ai Clanului Bonescu, cu toții vizați acum de polițiștii italieni.

UPDATE, ora 16.10
Potrivit Jurnalului Naţional, autorităţile italiene au emis decrete de punere sub sechestru pentru circa 500 de vehicule, a căror valoare depăşeşte 4 milioane de euro, care ar fi utilizate de reţele infracţionale din Europa de Est şi nordul Africii şi care sunt înmatriculate pe numele Violetei Bonescu, o româncă de etnie romă, 35 de ani, care declarase venituri lunare sub 500 de euro. “Violeta Bonescu face parte din clanul de romi Bonescu, din Bocşa, iar operaţiunea descoperită de autorităţile italiene se desfăşoară în Genova, făcând parte dintr-o uriaşă şi halucinantă afacere cu maşini a interlopilor din Bocşa”, notează Jurnalul Naţional.

masini de lux

Nu mai puţin de 500 de maşini de lux, de multe zeci şi chiar sute de mii de euro, au fost puse sub sechestru de autorităţile italiene. Autoturismele ar aparţine ţiganilor din Bocşa, dar toate ar fi înmatriculate pe numele aceleiaşi persoane. Cu ocazia unor nunţi care au avut loc în ultimii doi ani la Reşiţa, ţiganii au etalat adevărate bijuterii, de la Porsche, Hummer şi Ferrari, până la Lamborghini, Rolls Royce şi Aston Martin. România TV informează că ţiganii care au condus acele maşini sunt în atenţia autorităţilor italiene, existând semnale că au intrat în posesia lor prin metode ilicite.