VIDEO. Scandal cu urlete, cătușe și o ambulanță pe un bulevard al Reșiței!

promovare online Timisoara Casa Auto

Imagini greu de digerat seara trecută pe un bulevard din Reșița. Un echipaj al Ambulanței încerca din răsputeri să urce în mașină o femeie care urla din toți rărunchii.

Intervenția a avut loc ieri, după ora 18.00, pe bulevardul Republicii din Reșița. A fost solicitată o ambulanță pentru o femeie a cărei familie susținea că se manifestă agresiv. Scandalul care a urmat a necesitat intervenția Poliției.

„În momentul în care a sosit echipajul mixt la fata locului, femeia în cauză era recalcitrantă și agresivă, aceștia încercând și reușind pentru scurt timp să o liniștească și să o convingă să urce în ambulanță. Ulterior, persoana a devenit din nou agresivă încercând chiar să se arunce în fața unei mașini în scop suicidal”, transmit reprezentanții Poliției cărășene, moment surprins pe imaginile filmate de un utilizator Facebook.

promovare banner maxagro

Femeia a devenit violentă și cu membrii echipajului de intervenție, așa că s-a decis imobilizarea ei atât pentru protecția celor din jur, cât și pentru propria siguranță.

În cele din urmă, femeia a fost urcată în ambulanță și transportată la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean unde i-au fost acordate îngrijiri de specialitate.


publicitate tmc 640