VIDEO. Scandal cu urlete, cătușe și o ambulanță pe un bulevard al Reșiței!

Imagini greu de digerat seara trecută pe un bulevard din Reșița. Un echipaj al Ambulanței încerca din răsputeri să urce în mașină o femeie care urla din toți rărunchii.

Intervenția a avut loc ieri, după ora 18.00, pe bulevardul Republicii din Reșița. A fost solicitată o ambulanță pentru o femeie a cărei familie susținea că se manifestă agresiv. Scandalul care a urmat a necesitat intervenția Poliției.

„În momentul în care a sosit echipajul mixt la fata locului, femeia în cauză era recalcitrantă și agresivă, aceștia încercând și reușind pentru scurt timp să o liniștească și să o convingă să urce în ambulanță. Ulterior, persoana a devenit din nou agresivă încercând chiar să se arunce în fața unei mașini în scop suicidal”, transmit reprezentanții Poliției cărășene, moment surprins pe imaginile filmate de un utilizator Facebook.

Femeia a devenit violentă și cu membrii echipajului de intervenție, așa că s-a decis imobilizarea ei atât pentru protecția celor din jur, cât și pentru propria siguranță.

În cele din urmă, femeia a fost urcată în ambulanță și transportată la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean unde i-au fost acordate îngrijiri de specialitate.