Locuri suplimentare la ATI! 3,5 milioane de lei pentru zece paturi noi

„Locuri suplimentate la ATI” este anunțul președintelui Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, care a transmis că 10 paturi achiziționate cu bani de la Consiliul Județean Timiș au ajuns la Spitalul Județean din Timișoara și sunt instalate deja în Secția de Anestezie Terapie Intensivă.

Echipamentele sunt ultimul model în ceea ce privește performanța sanitară și vin la pachet cu toate accesoriile medicale necesare internării persoanelor în stare gravă. CJT a alocat 3,5 milioane de lei pentru această investiție. „Paturile ultraperformante, cumpărate de CJ Timiș și puse în funcțiune, sunt cele mai performante de pe piață, cu toate echipamentele necesare asociate, inclusiv ventilatoare mecanice, absolut necesare în această perioadă, și care pot asigura îngrijire completă pentru pacienții în stare critică. Cu o investiție de 3,5 milioane de lei am reușit să suplimentăm numărul paturilor din Secția de ATI a Spitalului Județean, unde gradul de ocupare e în permanență de 100%”, a spus Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș.

17 persoane sunt internate la secția de ATI a Spitalului Județean Timiș în stare critică, conform ultimei informări, iar în total, la nivelul unităților sanitare din județul Timiș, 194 de persoane sunt în aceeași situație.