VIDEO: Rezultatele exit-poll, motiv de bucurie maximă la sediul PNL Timiș

Membrii PNL Timiș, în frunte cu primarul Timișoarei, Nicolae Robu, au așteptat cu mare nerăbdare rezultatele exit poll. Exit-pollul anunțat la ora 21.00 a adus veselie, ropote de aplauze și scandări ale numelui celui care va rămâne președinte pentru încă cinci ani, Klaus Iohannis.

După încetarea discursului lui Iohannis, urmărit cu mare atenție și aplaudat de toți liberalii aflați în sediul PNL din Timișoara, primarul Nicolae Robu a simțit nevoia să spună câteva cuvinte. „Sunt extrem de bucuros! Sunt fericit pentru țara mea, pentru orașul meu, pentru noi, cetățenii acestei țări, fiindcă, iată, această dispută electorală s-a finalizat cu victoria candidatului Partidului Național Liberal, Klaus Iohannis”, a declarat primarul Timișoarei.

Robu a simțit nevoia să mulțumească atât timișorenilor și timișenilor, cât și tuturor cetățenilor țării care s-au prezentat la vot, indiferent cu cine au votat. „Desigur că noi, liberalii, conștientizăm că de acum înainte ne va fi și mai greu pentru că poporul român are așteptări foarte mari de la noi. Poporul român este îndreptățit să aibă așteptări mari! Avem un președinte foarte bun, avem un prim-ministru foarte bun, avem un guvern foarte bun. Trebuie să demonstrăm că am meritat încrederea românilor prin fapte, nu prin vorbe. Eu sunt convins că așa se va întâmpla!”, a adăugat Nicolae Robu.

Mulțumiri s-au îndreptat și către colegii primarului, membri ai PNL Timiș din întregul județ. Județul Timiș și municipiul Timișoara se află printre județele, respectiv municipiile fruntașe în ceea ce privește numărul votanților, conform spuselor lui Nicolae Robu.

1000x100 casa brutarului

Numărătoarea paralelă a celor din PNL Timiș indică, într-adevăr, o victorie zdrobitoare în cel mai vestic județ al țării. După numărarea rezultatelor din 160 de secții din 207 din Timișoara, Iohannis are, conform liberalilor, 78,23%, iar Dăncilă, 21,75. Raportat la tot județul, mai precis la 399 din 599 de secții, Iohannis are 76,36%, față de 23,40%, procentul candidatei PSD.

YouTube video