VIDEO Înmărmurire la PSD Timiș după anunțarea rezultatului la alegerile prezidențiale!

banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01

Forfotată mare duminică seara la sediul PSD Timiș. Până la ora 21, majoritatea membrilor din partidul care a avut-o drept candidat la prezidențiale pe Viorica Dăncilă erau veseli. După ce s-a anunțat rezultatul exit-poll-ului, zâmbetul a cam pierit de pe chipurilor celor cu viziune de stângă!

Procentul de 67% anunțat pentru Klaus Iohannis, candidatul susținut de PNL, și cel  de doar 33% al Vioricăi Dăncilă, nu par să mai lase loc de speranțe la numărarea voturilor. Pesediștii, veniți în număr mult mai mare la sediul organizației, priveau televizorul tăcuți. Din nou, în mod ”tradițional”, la PSD s-a urmărit postul Antena 3. Dacă înainte de turul unu, a fost liniște până s-a anunțat rezultatul exit-poll-ului și bucurie după, de data aceasta, lucrurile au părut invers. Cel mai probabil, pesediștii se tem și de procentul obținut în Timiș, unul care cu siguranță, nu va fi un motiv de mândrie! E cu atât mai dur cu cât, aparent, Dăncilă a câștigat doar cinci județe din țară!

Călin Dobra, la fel ca după turul unu, a dat doar o declarație, fără a răspunde întrebărilor presei. ”Nu ne rămâne decât să felicităm echipa câștigătoare, după cum am văzut rezultatele exit-poll-urilor. Bineînțeles că așteptăm rezultatul final. Aș vrea în același timp să le mulțumesc timișenilor care au votat pentru candidatul nostru, să le mulțumesc și celor care au fost la vot în mod special. Cred că acest rezultat, pe noi organizația PSD Timiș ne va pune să facem  analiză foarte serioasă, o analiză pertinentă. Bineînțeles, așteptăm rezultatul final, astfel încât analiza să plece de la acest rezultat final. Doresc mult succes în ceea ce înseamnă administrația prezidențială”, a declarat președintele PSD Timiș.

1000x100 casa brutarului

În Timiș, prezența la vot la turul doi a fost de 55,11%, mai mare față de primul tur, când nu a depășit cu mult 50%.

YouTube video

expres banat 1000x100 (2)