PSD Caraș-Severin continuă lupta. „Noi mereu am acționat având în inimă și în suflet interesele oamenilor”

Românii au decis: Klaus Iohannis va rămâne încă 5 ani în fotoliul de președinte. O înfrângere previzibilă pentru Partidul Social-Democrat. Care este reacția liderului PSD Caraș-Severin la închiderea urnelor?

Înainte de numărarea voturilor din străinătate, orientate clar spre Klaus Iohannis, candidatul susținut de PNL a obținut 64,8% din voturi, potrivit exit-pollului Curs-Avangarde pentru ora 19.30. O înfrângere la care până și social-democrații se așteptau. Aceștia nu renunță însă la luptă, susține Luminița Jivan, președintele PSD Caraș-Severin.

„Rezultatul de azi nu ne descurajează și nu ne demotivează. Dimpotrivă. Partidul Social-Democrat va continua să lupte pentru binele fiecărui român. În ciuda rezultatului de azi, suntem optimiști. Am pierdut o bătălie, nu întreg războiul. Așa că ne vom încărca cu forțe proaspete pentru a dovedi românilor în continuare că merită o schimbare și că noi mereu am acționat având în inimă și în suflet interesele oamenilor. Ne așteaptă oricum o perioadă încărcată, urmează alegerile locale și mai apoi cele pentru Parlamentul României. Urmează încă două scrutinuri în care putem schimba traiectoria acestei țări, în care putem spune «stop» austerității și furiei între oameni. Atât eu, cât și colegii mei social-democrați din Caraș-Severin vom munci și vom lupta în continuare ca interesele și drepturile oamenilor să fie respectate. Și vom munci în continuare ca România să redevină «acasă»”, a declarat Luminița Jivan după aflarea rezultatelor din turul II.