Iohannis are aproape 15 procente peste media pe țară în Timiș, dar e mult sub așteptări în Caraș-Severin!

banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01

Klaus Iohannis a fost votat în procente semnificativ diferite în cei doi poli ai Banatului, motiv pentru care la sediul PNL Caraș-Severin bucuria a fost mai mult decât rezervată la aflarea rezultatelor parțiale!

Ceva mai mult de 76 la sută dintre timișenii care s-au prezentat astăzi la urne au pus ștampila pe candidatul PNL, ceea ce înseamnă aproape 15 procente peste media pe țară. Dacă pentru social-democrați rezultatul în Timiș poate fi considerat catastrofal, lucrurile stau total diferit în Caraș-Severin. 

1000x100 casa brutarului

Tot potrivit numărătorii paralele făcute de liberali, Klaus Iohannis a obținut numai 56,45 la sută din voturile valabil exprimate în Caraș-Severin. Asta înseamnă aproximativ 10 procente sub rezultatul obținut la nivel național, având în vedere că voturile din diaspora îl vor mai ridica pe Iohannis câteva procente. De aici și bucuria moderată de la sediul PNL Caraș-Severin. Scandalurile din ultimul an din filiala liberală și campania electorală aproape inexistentă pe care liberalii au făcut-o în județ ar putea fi principalele motive pentru care Iohannis e atât de jos în Caraș-Severin!

expres banat 1000x100 (2)