VIDEO. Reșițenii Toni Dijmărescu și Flavius Suciu „lovesc” cu un hit nou piața muzicală!

po 1000x100px (3)

Nu cu multă vreme în urmă, Express de Banat relata despre lansarea unui single care viza tăierile ilegale din Caraș-Severin. Semnalul de alarmă a venit din sfera muzicii de calitate și a fost tras de doi reșițeni, foști membri ai trupei Screaming Heads.

Trupa Rap Metal MarkOne1 & The Brothers a lansat în aceste zile un lyric video pentru melodia „Interstelar”, realizat de către artistul Ionuț George Andrei (DHOPEdesign), care poate fi urmărit deja pe Youtube.

YouTube video

Este piesa la care se resimt cel mai pregnant influențele Metal ale trupei. Textul face referire la scurgerea timpului, la faptul că nimic nu durează veșnic. Se află pe EP-ul All4One, distribuit de către Universal Music Romania Digital Distribution și disponibil pentru download și streaming la adresa: http://umrdd.lnk.to/all4one”, a declarat Toni Dijmărescu pentru www.expressdebanat.ro.

CITEȘTE ȘI:VIDEO. „Tâlhărie pe față” în pădurile din Caraș. Și în piesele reșițenilor scârbiți de haosul din țară!

Trupa MarkOne1 & The Brothers este compusă din cunoscutul rapper MarkOne1 (fost component 20cm Records) și chitariștii Toni Dijmărescu și Flavius Suciu, ambii ex. Screaming Heads. Debutul live al trupei s-a produs în luna noiembrie 2015 la București, în deschiderea celebrului rapper american Necro.