VIDEO/Reșița, la X Factor: Solista trupei Phaser i-a uimit pe Brenciu, Ștefan Bănică Jr. și Delia!

Cântă de multă vreme alături de băieții de la Phaser, dar acum Carina Dumitru a urcat singură pe scena unuia dintre cele mai vizionate show-uri muzicale din România.

Alegerea sa, de a interpreta o piesă dificilă, preluată de la Subcarpați, a lăsat juriul cu gura căscată, astfel că, la unison, cele trei vedete i-au acordat câte un ,,DA” incontestabil, stabilind că reșițeanca are Factorul X pe care îl caută de câteva sezoane bune la participanți.

Imediat după ce a urcat pe scenă, Carina Dumitru a primit pe pagina sa de socializare sute de mesaje de încurajare din toată țara, aspect care a obligat tânăra artistă, de numai 23 de ani, să le mulțumească.

,,Chiar dacă vremea e mohorâtă, eu vă îndemn să zâmbiți! Vă mulțumesc încă o dată pentru mesajele de încurajare și felicitări și pentru timpul pe care l-ați investit în ele! Mi-ar fi plăcut să vă mulțumesc fiecăruia în parte, dar ați fost foarte mulți și nu pot decât să mă bucur enorm pentru asta! Să aveţi o zi minunată, ca voi!”, le-a răspuns Carina Dumitru.

Solista este însoțită la București de membrii trupei Phaser, cu toții pozându-se în fața bannerelor uriașe cu X Factor. (FOTO: Facebook)