EXCLUSIV: Vadim Tudor vine la Reșița. Vezi modul haios în care i-a definit pe Ponta și Iohannis!

Președintele PRM și-a lansat astăzi candidatura, dar nu cu un fast la fel de mare ca social-democrații, ai căror simpatizanți sunt acum mai mulți ca niciodată.

Vadim Tudor a fost de acord, cu prilejul lansării sale de astăzi, să acorde câte cuvinte în exclusivitate pentru cititorii Express de Banat. Întrebat dacă ostentativ și-a planificat marea lansare în aceeași zi cu președintele PSD, Victor Ponta, acesta a spus că habar nu avea acest lucru, atunci când a ales ziua.

,,Mi-am lansat candidatura și în vremurile astea, de criză. Nu ostentativ mi-am planificat lansarea odată cu babuinul de Victor Ponta. N-am știut că el așa și-a programat lansarea. Ăsta e atât de urât că și la grădina zoologică am văzut babuini mai frumoși, a spus liderul PRM.

Vadim Tudor a apus pentru www.expressdebanat.ro că este convins de faptul că scandalurile de pe scena politică îi vor elimina pe toți contracandidații săi din competiție. ,,Românii mă vor vota, m-au votat tot timpul. Pe cine să voteze?! Pe Ponta? Pe Iohannis, matahala aia săsească? Ăla când râde parcă e o balastieră de nisip! Eu îmi joc cartea în mod cinstit. Noi n-avem bani, dar avem o inimă mare. Suntem ca poporul român!, a concluzionat Vadim Tudor care are, în schimb, o părere bună despre cărășeni, dar și despre Banat, zonă istorică despre care spune că are doar amintiri frumoase. Tocmai de aceea a decis ca în perioada de campanie electorală Reșița să fie una dintre opririle sale.

Sloganul principal pe care îl va folosi în campania electorală este: Mafia la închisoare/Votați România Mare!”. Cu sloganul secundar: Țineți minte 3 cuvinte/Vadim Tudor președinte!”, liderul PRM și-a planificat să facă senzație în rândul alegătorilor.

La lansarea de astăzi a fost prezentă și o delegație din Caraș-Severin, din care a făcut parte și prim-vicepreședintele PRM Caraș-Severin, Flavius Dochin.