VIDEO. Preşedintele USR Timiş: „Purtarea măştii nu ne face mai puţin bărbaţi”

explo 1000x200

Cristian Moş, preşedintele USR Timiş, constată că purtarea măştilor nu e pe placul românilor. Acesta precizează că dincolo de incomoditatea lor, oamenii trebuie să le vadă utilitatea, mai ales în această perioadă. Liderul USR Timiş a postat un scurt video pe pagina sa de Facebook referitor la purtarea măştii de protecţie.

Moş spune că utilizarea măştii nu îi face pe bărbaţi mai puţin masculini, ci dimpotrivă, denotă responsabilitate şi grijă pentru aproape.

„Am văzut cu dezamăgire că românilor nu le place să poarte mască. Bineînțeles că sunt incomode. Că îți vine să le aranjezi constant, să le atingi. Bineînțeles că în momentul în care nu ai voie să îți atingi fața, atunci îți vine mai tare să te scarpini la nas. Dar un lucru e 100% clar: Țările care au cultura măștii (cum ar fi Coreea de Sud sau Taiwan) fac față mult mai bine! Colegul meu George Țăranu a făcut acest scurt clip video în care explică ce trebuie să facem ca să «conviețuim» cu virusul. Și nu uitați… cine poartă mască nu o face de frică, nu e un semn de lașitate, nu e mai puțin masculin! Masca o porți pentru că-ți pasă de ceilalți și pentru că-ți pasă să nu-i infectezi pe alții. Masca e un semn de respect față de cei din jur”, a afirmat Cristian Moş

banner 970 x 250