VIDEO. Prefectul Lupu, mesaj pentru Nelu Popa: „Prefectura nu are datorie. Să își facă treaba de primar!”

Ping-pongul dintre prefectul Matei Lupu și primarul Nelu Popa continuă. După ce edilul-șef al Reșiței a acuzat instituția condusă de Lupu că nu-și achită datoriile către bugetul municipiului, prefectul îi mai trage o palmă: „Prefectura nu are datorie. Domnul primar nici măcar nu știe că problema e rezolvată”.

Urecheala prefectului Matei Lupu privind proasta gestionare a deszăpezirii în Caraș-Severin, urecheală care l-a vizat și pe primarul Nelu Popa, a dus la o replică cel puțin ciudată din partea edilului-șef al Reșiței. Acesta nu l-a contrazis pe prefect cu privire la zăpada necurățată din Reșița, dar în schimb i-a atras atenția că nu și-a plătit câteva datorii către bugetul Reșiței. Datorii pe care Matei Lupu spune însă că le-a achitat deja.

CITEȘTE ȘI: „Prefectul Lupu să nu se mai vaite ca un iepuraș! Să-și plătească datoriile, de doi ani nu a achitat căldura!”

„Ar fi extraordinar de bine dacă domnul primar și-ar face datoria de primar și să se uite foarte bine să vadă cine are datorie și cine nu și cine la cine. Prefectura nu are datorie și chiar dacă ar fi avut datorie Prefectura, era o datorie pentru încălzire pe care eu personal am rezolvat-o. Domnul primar nici măcar nu știe de treaba asta, că e rezolvată problema. Ar fi extraordinar de bine să se uite să vadă că pe străzile laterale din municipiul Reșița nu se poate circula. Cred că asta e datoria unui primar, nu să dea replici cuiva. Nu vreau să fac polemici și de aceea nici nu întind această discuție, dar sincer după trei mandate de primar, știu ce înseamnă Primărie și chiar îl rog să își facă datoria de primar. Primăria se conduce în municipiu”, a fost replica prefectului Matei Lupu.

YouTube video

Nu știm dacă Nelu Popa a fost dezinformat sau nu i-au fost actualizate datele privind datoriile Prefecturii, cert este că dojana lui Matei Lupu i-a prins bine. Astăzi, la orele prânzului, utilajele Primăriei Reșița curățau de zor zăpada din Centrul Civic… La zile bune de când ninsoarea s-a oprit.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

 

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/