VIDEO. Politician din Banat, vedetă într-un clip de muzică populară. Vezi cine este acesta!

Ideile oamenilor politici de a-și face campanie electorală sau de a-și consolida imaginea par uneori hazlii. În videoclipul unei soliste de muzică populară din Banat apare și dispare în permanență pe imagini un om politic din Caraș-Severin.

Deși nu a fost difuzată niciodată pe „heavy rotation”, piesa „Mare bal” îl are în centrul său pe Florentin Bocșan, președintele interimar al TNL Caraș-Severin. Acesta este și președintele organizației locale a PNL Bocșa, dar ocupă și scaunul de consilier local al orașului încă din 2006. Nu cu multă vreme în urmă, acesta visa să ajungă pe scaunul de primar, astfel că n-a putut să refuze invitația solistei Carmen Ienci de a fi vedeta clipului de muzică populară. N-a stat prea mult pe gânduri, ci și-a pus tricolorul de edil-șef, deși n-a ocupat niciodată această funcție. S-a prezentat la filmări!

„La momentul respectiv, în 2012, nu știam ce va fi în viitor. Îmi place muzica populară, solista m-a invitat să fac parte din clip și am zis de ce nu? A fost o decizie spontană. N-a fost dificil! A durat o oră, două, iar clipul s-a filmat undeva în apropiere de Timișoara”, a declarat Florentin Bocșan pentru Express de Banat.

Versurile piesei descriu atmosfera incendiară a unui bal de vis, care se desfășoară în „satul de pe deal” și fac referire directă la funcția de edil-șef. „Azi în satul de pe deal s-a făcut un mare bal/Vă mulțumim, domn’ primar/ Că ne-ați făcut mare bal!”

Tocmai în acest sens, deși experiența a fost descrisă ca fiind una frumoasă, consilierul local a vrut să lămurească anumite aspecte, astfel încât să nu aibă probleme la partid. „Nu mi-am dorit o viață întreagă să fiu primar, vreau să se înțeleagă acest lucru! Partidul a decis să meargă cu Eugen la alegeri și este o decizie pe care o respect pentru că este nevoie de ordine și disciplină. Deciziile luate trebuie respectate. De aceea m-am înscris într-un partid și nu sunt de capul meu! Pe viitor, nu îmi mai fac planuri. Ce va fi, va fi! Rămân alături de Vela și respect decizia PNL”, a subliniat Florentin Bocșan.

Recent, acesta a declarat pentru cotidianul online Express de Banat că va fi candidatul partidului la alegerile locale din 2016, înainte ca PNL să ia o decizie în acest sens. Afirmațiile l-au băgat în mare bucluc, astfel că, pe viitor, spune că nu va mai repeta greșeala și „ce va fi, va fi”.

Deși tânărul Bocșan este telegenic, candidat al PNL la alegerile din 2016 la funcția de primar al orașului Bocșa a fost desemnat Eugen Cismăneanțu.

Comments

  1. Cetățeanul says:

    Zici că a căzut bomba lângă el…Închipuiți-vă cât de idiot esta omul ăsta încât să se creadă primar încă din 2012…

  2. Apoliticu' says:

    Macar in cancec sa fie si domnu’ primar 🙂 Buna asta! 🙂

  3. Adam says:

    Cred ca ia placut picioarele cantaretei.