Pavel Stratan oferă reşiţencelor un mărțișor muzical

Renumitul solist s-a lăsat convins să o abandoneze pe frumoasa Cleopatra la începutul lunii martie și să petreacă alături de reșițeni seara de mărțișor.

Românul din Republica Moldova i-a fermecat pe ascultătorii săi cu un stil nedefinit de muzică, criticii plasându-l la undeva la limita dintre folk și pop. Ceea ce l-a făcut special pe Pavel Stratan în lumea muzicală autohtonă a fost tocmai originalitatea pieselor sale. Tatăl cântăreței Cleopatra Stratan, îndrăgită mai ales de cei mici, va fi prezent în seara zilei de sâmbătă la Reșița, unde va concerta la Hotelul Rogge. Biletul pentru o seară perfectă costă 65 de lei, cu meniul inclus, iar spectacolul începe de la ora 19.00.

,,Surprizele nu se opresc aici, pentru că și în data de 7 martie amatorii de muzică bună vor avea parte de muzică de calitate. Dorina Vasilashko și bandul său vor întreține atmosfera și vor încerca să le facă seara frumoasă atât doamnelor și domnișoarelor, întrucât ele în primul rând trebuie să se simtă speciale, cât și domnilor care le vor însoți. Cert este că le promitem o seară reușită!”, a spus Petra Rogge, organizatorul evenimentului, pentru www.expressdebanat.ro .

Programul frumoasei rusoaice începe cu muzică franțuzească de excepție, care va fi urmată de o suită de coveruri în limbile engleză și spaniolă. Seara de 7 martie și respectiv dimineața Zilei Internaționale a Femeii se va încheia cu un program de piese rusești și de muzică populară autohtonă.

FOTO: www.urban.ro