Frunzăverde, despre destrămarea USL

explo 1000x200

Aleșii județeni au fost convocați astăzi în ședință ordinară, aceasta fiind prima în urma destrămării Uniunii Social Liberale. Lucrurile însă au decurs la fel ca până acum.

Potrivit partidelor politice care fac parte din forul județean, lucrurile stau cam așa: USD are 11 consilieri județeni, iar PNL are 8 aleși, dar și cei trei membri din conducerea miniparlamentului cărășean, repectiv vicepreședinții și președintele instituției.

Partidul Democrat Liberal a ocupat 5 locuri în plen, iar PP-DD are doar 4. Lucrările de astăzi au decurs normal, fără ca vreun consilier să lase impresia că este în opoziție sau la putere. De altfel, și la nivelul conducerii Palatului Administrativ s-a resimțit același lucru.

„Nu am format nicio majoritate, a fost unanimitate”, a spus Sorin Frunzăverde, în spirit de glumă.

În ce privește schimbările de pe scena din politică românească, acesta a fost reținut în declarații, însă a fost destul de concis în afirmația pe care a făcut-o.

„Cred că este momentul unei puternice construcții de dreapta, a unei drepte române, formate din oameni politici de dreapta și bineînțeles din grupările politice de dreapta”, a subliniat președintele Consiliului Județean.

banner 970 x 250