Scenarii porno în mintea unui maniac

Adevărate scene din filmele pentru adulți erau desfășurate în apartamentul unui reșițean. Obsedatul sexual își filma victimele după care le șantaja că va face publice materialele compromițătoare cu acestea.

Ion-Tudorel Bănica este maniacul ale cărui fantezii au semănat teamă și rușine printre multe tinere reșițene. Acesta este și cazul tinerei Roxana, pe care nenorocul a împins-o în jocul sexual al lui Bănică. Întreaga situația a început în anul 2001, atunci când obsedatul sexual în cauză a început o relație cu mama victimei sale, legătură vicioasă care a durat până în anul 2012. Chiar și după ce relația dintre inculpat și concubina sa a luat sfârșit, Bănică nu a încetat să țină legătura cu cele două femei.

Arborele legăturilor care au alimentat obsesiile maniacului sexual nu se termina aici. Bănică se cunoștea bine și cu iubitul din acea vreme al Roxanei, pe numele său Valentin Dumitru. Acesta din urmă nu era departe de apucăturile amicului său, având în vedere că cei doi obișnuiau să ducă fete la locuința inculpatului unde întrețineau relații sexuale cu acestea. Actele sexuale erau înregistrate, din plăcere, după care erau vizionate de toți cei implicați.

Fanteziile bolnave ale inculpatului i-au prins în plasă și pe Roxana, dar și pe iubitul său din acea vreme, chiar dacă acesta era cel care îi furniza lui Bănică victimele sexuale. Știind că într-o seară Roxana urma să se vadă cu Valentin Dumitru în apartamentul său, Bănică s-a ascuns în dulap, fără știrea celor doi, înregistrând actul sexual.

CITEȘTE ȘI: ŞANTAJ. A VRUT SĂ O TRANSFORME ÎN SCLAVĂ SEXUALĂ!

Cu astfel de probe în mânecă, nu mult a durat până ce Ion Tudorel Bănică a început șantajul asupra Roxanei. Jocurile murdare puse la cale atât de Bănică, cât și de Valentin Dumitru au prins-o pe tânără între ciocan și nicovală. Rușinată de materialele pe care inculpatul le deținea și intimidată de cei doi, aceasta a cedat presiunilor și a acceptat să întrețină relații sexuale cu ei. ,,În urma șantajului am fost de acord să întrețin un raport sexual cu Bănică, iar Vali a spus că nu mă lasă singură. Astfel, a fost și el de față și a participat la actul sexual. Cred că cei doi, Vali și Bănică, au fost mână în mână pentru a-și bate joc de mine”, după cum a declarat Roxana în fața instanței.

Constrângerile nu s-au oprit la un singur act sexual. Roxana a fost în continuare intimidată de fanteziile bolnave ale inculpatului, astfel că a mai întreținut un raport sexual cu acesta. Și de data aceasta Bănică a filmat totul, îmbogățindu-și astfel portofoliul de șantaj asupra tinerei.

 Unde s-a ajuns cu șantajul și ce alte fantezii bolnave trăia maniacul? Rămâi cu Express de Banat pentru a afla!