Reșițenii de la Phaser încep anul în forță!

1000x100 (5)

După o minivacanță, în care au avut timp să se odihnească, membrii trupei Phaser sunt pregătiți să înceapă anul în forță, un an în care le promit fanilor o mulțime de surprize.

După succesul pe care l-au avut cu piesa „Fapte, nu vorbe”, piesă creată de George Hora, la care au filmat recent și un clip, ce a strâns peste 42.000 de vizualizări, reșițenii se pregătesc de o a doua colaborare cu celebrul compozitor timișorean. Carina, Vlad, Radu, Lucian și Arnold vor intra săptămâna asta în studio, pentru a înregistra cea mai nouă creație marca George Hora „Venim după o minivacanță binemeritată, iar acum suntem pregătiți să ne apucăm de treabă. Contractul pentru concerte este deja semnat și din 11 ianuarie începem treaba. De asemenea, săptămâna asta intrăm în studio, pentru a înregistra o piesă nouă, o piesă pop-rock al cărei titlu nu l-am stabilit. Este creația lui George, de a cărui colaborare ne mândrim. Data lansării piesei nu o știm încă, dar sperăm să fie cât de curând”, a declarat Carina Dumitru, solista trupei.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Legat de o nouă participare a trupei la Eurovision România, membrii trupei nu mai sunt siguri că doresc să concureze din nou. În ediția precedentă a Eurovision România, trupa reșițeană a participat cu piesa „Pour toi et pour moi”, ajungând până în semifinalele competiției. „Nu suntem siguri de participare, știm că au fost niște probleme, precum că nu se mai ține ediția din România și asta ne-a pus pe gânduri”, a adăugat Carina.

În viitorul apropiat ne gândim la un album

Începând cu anul 2013, trupa Phaser s-a reinventat. Aceștia nu abordează un stil diferit de muzică, ci componența trupei a avut puțin de suferit, ultimul venit fiind chitaristul Vlad Rădoi, acesta lăsând vorbele deoparte, trecând direct la fapte. Din componența trupei mai face parte solista Carina Dumitru, Radu Racz  la chitară bass, Lucian Oprescu la clape și Arnold Birita la tobe . Trupa, aflată sub tutela Casei de Cultură a studenților Reșița, are o serie de melodii proprii, printre care remarcăm „Fluturelu”, o piesă iubită de toți cei care frecventau celebrul bar reșițean, „Ritm vag”, „Vin spre tine”, „8 litere”. De asemenea, trupa are și două videoclipuri, la piesa „Pierduți în noapte”, aceasta fiind prima piesă a reșițenilor, filmat de Claudiu Pușcău, și la celebra piesă cu care au participat la Eurovision „Pour toi et pour moi”, videoclip creat cu ajutorul agenției Mots și VSG. De când trupa s-a reorganizat, tinerii lucrează de zor la crearea unor noi piese, iar pe viitor se gândesc chiar la lansarea unui album propriu: „Trupa s-a reorganizat un pic, am strâns rândurile și ne-am pus pe muncă, în actuala componență avem trei piese proprii și lucrăm la alte câteva piese și, de ce nu, pe viitor ne gândim la un album”.

Pe reșițeni îi puteți vedea joi de joi în Scotish Pub din Timișoara, local cu care aceștia au încheiat un contract verbal de colaborare, pe o perioadă nedeterminată, mâine dând startul celui de-al doilea sezon în Scotish Pub.

banner 970 x 250

Comments

  1. Ziare Locale Vrancea says:

    Buna ziua,
    Puteti publica anunt Jurnalul National, anunturi Jurnalul National, anunturi Publicitate Jurnalul National, Jurnalul National anunt online simplu. Rapid si Eficient doar prin intermediul Metropolitan Maxpress Adv.
    Doriti sa va gasiti angajatul potrivit Jurnalul National anunturi locuri de munca va ajuta.
    Publicare anunt Jurnalul National 0768.44.11.33