VIDEO. „N-a fost ziua noastră!“

În etapa a IX-a a Diviziei A1 de volei masculin, Volei Club Caransebeș a pierdut cu 0-3 întâlnirea disputată miercuri seara, în deplasare la prima clasată, SCMU Craiova. Ocupanți ai locului al doilea înaintea acestui meci, gugulanii au cedat în trei seturi, 25-18, 25-18, 25-21.

„N-a fost ziua noastră. Dar asta e, mergem înainte. Stăm bine în clasament, suntem în obiectiv. Echipa are ca obiectiv locurile 5-8, dar eu îmi doresc mai mult. Și dacă vom reuși să terminăm în primele patru, voi fi foarte mulțumit. Craiova este favorită la titlu, la fel cum consider că sunt și Zalăul și Galațiul. Le mulțumesc suporterilor care ne-au încurajat la Craiova. După părerea mea avem cei mai frumoși suporteri din țară“, a declarat antrenorul Valentin Pereu, pentru expressdebanat.ro.

La Craiova s-au deplasat aproape 20 de suporteri, constituiți în grupul „Gugulanii Tehnocrați“, care și-au încurajat favoriții pe toată durata meciului.

Sâmbătă, 12 decembrie, de la ora 18.00, gugulanii vor înfrunta pe teren propriu, la Sala Polivalentă „Victoria“, pe CMV Tomis Constanța, în ultimul meci oficial disputat la Caransebeș în acest an.