FOTO. Caransebeșenii adună bani pentru tinerii arși din „Colectiv”. Ce acțiune au organizat?

po 1000x100px (3)

Elevii Colegiului Național „CD Loga”, îndrumați de cadrele didactice, încearcă pe orice cale să ajute financiar la recuperarea solistului trupei „Goodbye to Gravity”, singurul supraviețuitor din formație.

După ce zilele trecute a fost organizată în incinta Colegiului Național „Traian Doda” o expoziție culinară cu vânzare, tinerii din școală au prezentat un spectacol pe scena Casei de Cultură „George Suru” în cadrul proiectului „Bandaj pe Lacrimi”. Potrivit profesoarei Cecilia Lința, programul artistic s-a desfășurat sub mottoul: „Eu posed cu adevărat doar ceea ce am dăruit”.

„În acest spectacol, fiecare suflet care s-a implicat în strângerea de fonduri și spectatorii care au cumpărat biletele s-au dăruit… s-au dăruit celor care acum sunt în suferință”. Andrei este singurul membru al trupei Goodbye to Gravity care mai trăiește după incendiul din trupa Colectiv. Proiectul „Bandaj pe Lacrimi” s-a născut în urmă cu trei ani și crește încet, dar sigur pentru întrajutorarea persoanelor care se află în nevoie.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

„Am contactat-o pe mama lui Andrei… Ne-a mulțumit. Fiecare clipă în care este stabil înseamnă o adevărată victorie. El se află la o clinică din străinătate, unde este tratat la cel mai înalt nivel, însă medicii sunt rezervați. Solistul trupei are arsuri pe o mare suprafață din corp, însă cea mai afectată este pielea de pe față, acolo unde are arsuri de gradul trei și patru. Tocmai de aceea, el a suferit până acum câteva operații de reconstrucție a feței. Șansele ca el să mai arate exact ca înainte sunt foarte mici. E foarte greu de crezut. Aceste operații se vor face în decursul anilor. Se vor termina de abia peste 4-5 ani. Pe lângă faptul că sunt proceduri scumpe, de sute de mii de euro, pacientul trebuie sa aibă un psihic de fier pentru a nu se cufunda în depresie”, ne-a menționat profesoara Petronela Ciobotea, care a vorbit cu mama solistului.

Tocmai de aceea, fiecare leu contează pentru a ajuta la recuperarea lui Andrei. Banii colectați în urma spectacolului de la Caransebeș, în sumă de 3.100 lei, au fost transferați în contul deschis pentru Andrei Găluț: RO 28 INGB0000999905434735.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157659831732643″]

„Șansele ca el să mai arate exact ca înainte sunt foarte mici. E foarte greu de crezut.” Petronela Ciobotea

VEZI ȘI: Infernul din „Colectiv” dezlănțuie iadul controalelor! Cluburile din Caraș-Severin sunt verificate la sânge!

 

 

 

banner 970 x 250