[VIDEO] Muntele Mic și-a deschis toate pârtiile pentru turiști, chiar și pentru un steag al României, lung de aproape 10 metri!

explo 1000x200

Turiști din Mehedinți, Timiș și Caraș-Severin au luat cu asalt Muntele Mic, în cele patru zile libere. Iubitorii muntelui au avut parte de mult soare și toate pârtiile deschise, astfel că cei care au optat pentru Muntele Mic s-au bucurat de o vreme deosebit de frumoasă și bună de schi.

Pentru a marca ziua de 24 Ianuarie, echipa Salvamont a organizat o sesiune de schi cu steagul României lung de aproape 10 metri, purtat de 4 tineri, pe pârtia Borlova.

https://www.youtube.com/watch?v=p5rDBCmtNSc

Schiorii s-au bucurat de toate cele trei pârtii deschise, Borlova, Valea Soarelui și Nordica. Totuși, pentru a schia pe toate pârtiile, turiștii au nevoie de cartele diferite, pe Valea Soarelui și Nordica o cartelă, iar pe Borlova o altă cartelă, lucru deranjant, pentru că prețul crește. De exemplu, dacă un schior dorește să alunece pe toate pârtiile, ar trebui să cumpere o cartelă cu 35 de lei pentru pârtia Borlova care îi dă dreptul la 11 urcări și o cartelă cu 20 de lei care îi dă dreptul să urce de 5 ori pe Nordica sau Soarelui. Astfel, cu 55 de lei, poate schia pe cele trei pârtii de 16 ori, o medie pentru un schior amator. Cei care doresc mai multe urcări pot apela la abonamente de zi.

banner 970 x 250