VIDEO: În tandem cu vremea de afară, plouă și cu festivaluri în Caraș-Severin. Rockerii sunt chemați la Arșița Neagră!

po 1000x100px (3)

Ca în fiecare vară, motoarele rockerilor reșițeni se turează și weekendul acesta la cea de-a 11-a ediție a festivalului rock Arșița Neagră, din cadrul West Romanian Bike Week.

Chiar dacă ploaia cam face figuri într-un sfârșit de săptămână atât de plin pentru cărășeni, festivalurile nu par să se lase impresionate. Motoarele s-au turat din nou pe dealurile din apropierea Reșiței, iar scena a fost zguduită încă de aseară de acordurile incendiare ale lui Cristi Iakab & The Road Band și LeftOvers.

Cu sau fără ploaie, pletoșii au băut valuri de bere și s-au distrat pe cinste. Nici artiștii nu s-au lăsat intimidați de capriciile vremii și n-au stat la discuții când a venit vorba de a încinge atmosfera.

YouTube video

„A fost un show de zile mari, cu toate că ne-a cam intimidat vremea de afară. A mai și picurat, a mai și bătut vântul, dar astea au fost aspecte prea puțin importante pentru o astfel de seară. Toată lumea s-a simțit mai mult decât bine, cel puțin pe scenă atmosfera a fost de neuitat”, a explicat Alina Onea, solista trupei LeftOvers.

banner 1000 x 100 hd

Arșița Neagră 2014 mai are două zile în program. Acestea vor fi întreținute de Naked Truckers, Rockabily Trio și Ati Edge & The Shadowbirds.

Chiar dacă vremea nu este întocmai cea visată, organizatorii sunt optimiști în ceea ce privește publicul din această seară. „Este bine, au venit oameni. Am avut inițial câteva probleme cu drumul care, din cauza ploilor, a devenit greu de parcurs. În seara asta așteptăm, cu siguranță, mai mulți oameni decât ieri”, a explicat Gabriel Kriesl, organizatorul evenimentului rock din acest weekend.

Locația festivalului este pe drumul care face legătura între Reșița și Dognecea pe partea cu Lupacul.

harta arsita neagra

03 britannia 1000 x 100 gif