O înfrângere cu 0-6 are şi aspecte pozitive!

Fetele de la CS Negrea au pierdut astăzi fără drept de apel în faţa campioanei Olimpia Cluj, scor 0-6, într-un meci din penultima etapă a Ligii I, dar antrenorul Alin Negrea are şi destule motive de mulţumire.

 

Lideră autoritară în campionatul feminin de fotbal, cu maximum de puncte şi un golaveraj uluitor, +159, Olimpia Cluj a venit la Reșița din postura de mare favorită, chiar dacă a fost văduvită de aportul câtorva jucătoare selecționate la reprezentativa de tineret, iar reşiţencele au arătat o formă excelentă în ultimele partide. Elevele lui Alin Negrea, care câştigaseră cinci meciuri la rând în prima ligă, n-au reuşit să producă surpriza. Clujencele, care au respirat aerul tare al Ligii Campionilor, au fost net superioare reşiţencelor şi s-au impus cu un scor lipsit de orice comentariu, 6-0. Diferenţa ar fi putut fi chiar mai mare dacă Fouda nu era ocrotită de şansă în două rânduri, când mingea a lovit barele porţii.

 

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157629977991063″]

 

În ciuda acestui rezultat negativ, Alin Negrea s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei pe care o antrenează. În primul rând, pentru că trei dintre jucătoarele sale au evoluat la potenţial redus din cauza unor accidentări, dar şi deoarece echipa sa a pierdut la o diferenţă de numai şase goluri. În general, Olimpia Cluj câştigă în Liga I la diferenţe de peste zece goluri. Ultimul joc pentru CS Negrea Reşiţa este programat joi, în deplasare, cu Viitorul Reghin.