Premii pentru cei mai buni sportivi

Sala Polivalentă găzduiește festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi și antrenori din județ. Și echipele de club sunt în atenția organizatorilor de la Direcția pentru Tineret și Sport. Acțiunea a început în urmă cu câteva momente.

Sala Polivalentă este plină de suporterii sportivilor cărășeni. Numărătoarea inversă a început deja pentru premierea celor mai performanți tineri din județ. Alina Vuc, singura medaliată a României la Campionatele Mondiale şi Europene de lupte pentru juniori, este cea mai bună sportivă a judeţului Caraş-Severin în 2011. Datorită medaliilor de bronz câştigate la Europenele de la Zrenjanin şi la Mondialele de la Bucureşti, eleva antrenorului Nicolae Constantin a fost desemnată şi sportiva numărul 1 a Federaţiei Române de Lupte.

Podiumul Top Sport 2011 Caraş-Severin este completat de doi gimnaşti, Daniel Rădeanu şi Andrei Groza, ambii de la CSŞ Reşiţa. Primul a câştigat aurul la sol, iar cel de-al doilea, argintul la paralele, ambele performanţe fiind obţinute la Festivalul Olimpic European de Tineret.

Rămâi cu „Express de Banat” și află lista completă a celor mai buni sportivi din Caraș-Severin! Revenim cu amănunte și galerie foto!